Imate višak stvari u ormanu: Četiri stvari koje će vam promeniti život

1. Postoji samo jedan problem: gde smestiti tolike cipele? Prenosivi cipelarnik sa 12 pregrada zvuči idealno svim kupoholičarkama. Cena mu je ista kao cena jednih običnih flekica. Sad razmislite da li vam se isplati da zavedete red.

2. Prostor ispod kreveta je obično neiskorišćen. Vašu odeću možete odložiti u elegantan i diskretan odlagač koji će je štiti od prašine. Odličan je da sklonite jorgan ili ćebe a pritom je uklopljiv: može se smestiti ispod većine kreveta.

3. Kome trebaju jakne i kaputi kada je temperatura 20 stepeni... ali ne zaboravite da će vreme do jeseni i zime proleteti, i ponovo ćete poželeti da se ušuškate u vašu udobnu jaknicu. Zato je sada dobro čuvajte. Ustvari umesto vas će je čuvati zaštitna vreća za odeću sve dok vam ponovo ne zatreba

4. Ma koliko vodili računa, ponekad se dogode se neke neprdeviđene stvari. Sećate se ono jednom kada vam je omiljenu, nikad prežaljenu haljinu, vlaga nagrizla? Ne morate više da strahujete. Postoje vodootporne kese za odlaganje stvari. Možete ih koristiti nebrojeno puta, potrebo je samo da želite da vaš život sredite pod konac.

Pogledajte još