HULIGANI NAPALI I PEVALI: Ceco, rodila si ovog debila koji navija za Partizan!

Veljko Ražnatović (17), sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, u nedelju je napadnut ispred svoje kuće u Ulici Ljutice Bogdana jer navija za Partizan, prenosi Kurir. Grupa od tridesetak maskiranih mladića nasrnula je na Veljka u trenutku kad je ispraćao prijatelje, a prema prvim informacijama iz istrage, iza napada stoje navijači Crvene zvezde.

Ceca Ražnatović je potvrdila da je Veljko napadnut, ali navodi da napadači nisu pristalice crveno-belih.

- To su bili neki pijani momci. Videli su ga pored kuće i udarili s leđa, ali, na sreću, nije povređen. Motiv napada je to što Veljko navija za Partizan - kaže za Kurir Ceca.
Ona je objasnila da je u nedelju ujutru čula galamu ispred svoje kuće, zbog čega je izašla napolje da vidi o čemu je reč.

Nije bilo sačekuše

- Tada su ti momci počeli da mi pevaju pesmu: „Ceco, rodila si debila koji navija za Partizan“. Mora da se stane na put nasilju jer ovo nije napad samo na mog sina, maltretira se cela porodica. Ovo se dešava već treći put, a Veljko nije otišao ispred nečije kuće da remeti javni red i mir, nego se sve desilo ispred našeg doma - kaže Ceca.

Pevačica je dodala da je policiji podnela krivičnu prijavu zbog ovog incidenta.

- Niko nema pravo da nekog maltretira. Čovek više ne može ni da se brani kad je napadnut, jer odmah ispada da je nasilnik - kaže Ceca.

U policiji navode da je istraga o incidentu u toku.

- Pre svega, to nije bila nikakva sačekuša, već je grupa Zvezdinih navijača iz unutrašnjosti slučajno naišla na Ražnatovića u trenutku kad je ispraćao goste iz svoje kuće. Ti navijači su celo veče sedeli u kafiću „Red star“ u blizini Cecinog doma. Pili su sve vreme i u ranim jutarnjim satima su izašli iz lokala. Tada su naleteli na Veljka i nasrnuli na njega zbog toga što navija za suparnički tim - objašnjava izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, navijači su najverovatnije bili iziritirani time što se Veljko nedavno slikao u Partizanovoj dukserici.

Otac mu navijao za rivala

- Veljkov otac je bio veliki Zvezdaš i bio je vođa navijača crveno-belih. Navijači su verovatno pobesneli zbog toga što Veljko uprkos tome navija za crno-bele - rekao je naš sagovornik.
Na sreću, u obračunu nije bilo ozbiljnije povređenih.

- Hitna pomoć je izlazila na lice mesta, ali niko nije odvezen u bolnicu jer je reč o lakšim povredama - kažu iz Hitne pomoći.

Izvor: Kurir

Pogledajte još