Otvorene prijave za Tvitomaniju!

Tvitomanija je skup edukativno-zabavnog karaktera. Namenjena svim pojedincima, marketing i PR agencijama, korporacijama, predstavnicima elektronskih i klasičih medija, preduzetnicima, fotografima i svima ostalima koji svoj posao i svakodnevicu sele u sferu Interneta. Svakako, dobrodošli su i svi koji tek žele da se pridruže iInternet zajednici.

Prošlogodišnja Tvitomanija okupila je više od 500 ljudi u Novi Spa Resortu u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj! Više od 100 predavača je učensicima pružilo preko 50 sati edukacije o inovacijama koje nam donosi internet. Tvitomanija pored edukativnog programa predviđa i prostor za neformalna druženja, zabavu i relaksaciju, po čemu je ova konferencija široko poznata.

Trenutno potvrđeni predavači su maheri internet komunikacija: Internacionalni online PR stručnjak - Dragana Đermanović (SRB); lobista i konsultan - Miloš Čirić (SLO); PR stručnjak, specijalista za krizne komunikacije - Krešimir Macan (HR); glavni urednik I osnivač portala Netokracija - Ivan Brezak Brkan (HR); fotografi – Nemanja Maraš (SRB) i Mario Poje (HR); community manager 24sata.hr - Bojan Rodik (HR), i mnogi drugi o kojima se možete informisati na sajtu.

(old_image)

U okviru Tvitomanije ove godine će se održati i konferenija Food Talk u organizaciji Color Press Group, kao i svečana dodela Web Fest nagrada. Najbolji sajtovi iz regiona biće nagrađeni u 12 kategorija. Prijave su u toku, detaljnije se možete informisati na sajtu www.tvitomanija.me

1. Info portal (ograničeno na isključivo web medije)
2. Novinski portal (web izdanje dnevnih novina)
3. TV portal
4. E-commerce
5. Blog - food
6. Blog - fashion
7. Blog - opšte
8. Najbolji sajt po dizajnu, funkcionalnosti, opštem utisku
9. Najbolja digitalna agencija
10. Najbolja digitalna kampanja
11. Najbolje korporativno prisustvo na webu
12. Najbolja mobilna app

Kotizacije za Tvitomaniju su tradicionalno besplatne uz obezbeđen smeštaj u okviru Bernardin Resort-a. Ukoliko se odlučite za privatan smeštaj kotizacije možete kupiti za 60 eura u pretprodaji, čime su uračunata i dva ručka.

Organizatori poručuju da će program konferencije svakim danom biti bogatiji i pozivaju sve zainteresovane da se prijave što pre, kako bi sebi omogućili smeštaj po povlašćenim cenama već od 25 eura za polupansion.

Pratite hashtag #tvitomanija na mrežama za najsvežije informacije. Garantujemo vam da će Tvitomanija ovog juna biti centralno dešavanje na svim društvenim mrežama!

Pogledajte još