Budite u trendu: 4 modna dodatka koja svaki muškarac mora da proba ovog proleća

0

Ako spadate u grupu muškaraca koja se prosto „smrzne“ na samu reč moda, ne očajavajte, par jednostavnih odevnih dodataka je sve što vam je potrebno da biste bili u trendu ovog proleća!

Toplije vreme je znak da se oprostite od debelih džempera i farmerki, barem do jeseni, ali i pravi momenat da u svoje odevanje dodate malo živosti kroz boje i fine materijale.

Za vas smo sproveli malo istraživanje i došli do zaključka koje su to četiri jednostavne stvari koje su vam neophodne da biste bili u trendu, ali i da biste se u njima osećali prijatno. Da, čak i vi koji se grozite i same pomisli na modu možete biti u trendu ovog proleća!

1.Lagana vodootporna jakna

Savršeno, još kada bi imala logo nekog koledža! Da, kiša nije nestala sa prolaskom aprila, a ovo je vreme kada još vek nije dovoljno toplo da biste bili bez jakne. Dakle, ovakva jaka je savršena za kasni noćni izlazak, posebno ako je kišovito i vlažno.

2.Košulja sa dugmadima koja imaju neku šaru

Budite hrabri. proleće je vreme da isprobate nove stvari, pa zašto e bisteobukli košulju sa cvetnim dezenom?Ako ovo nije “vaša šolja čaja”, ima mnogo drugih, zanimljivih dezena, od tufnica, strelica… Pa čak i čuvena “havajka” može da dođe u obzir. Izaberite šaru koja vam pristaje.

3.Kraći “čino” šorts

Ovakav šorts ne sme da bude duži ni kraći, već taman te dužine da vam otkriva kolena. Ova dužina će činiti da izgledate viši, ali i mršaviji i naravno ukazivaće da imate stila! U zavisnosti od vaše visine izaberite dužinu šortsa koja vam pristaje. Boje “Čino” šortseva su razne, i sve je dozvoljeno, ali nikako ne uzimajte neki drugi šorts sa naduvanim, dodatnim, džepovima sa strane.

4.Cipele

Opcija 1: Braon mokasine

Izaberite odgovarajući par klasičnih mokasina, u kojima će se vaša stopala zaista radovati dolasku toplog vremena. Ove cipele izgledaju savršeno kada dođe toplije vreme, jer se mogu nositi bez čarapa ili sa čarapama koje upijaju znoj i neprijatne mirise, ako su vam potrebne.

Opcija 2: Bele patike

Ili patike za trčanje u duginim bojama. Pošto ste već nabavili mokasine, za određene prilike, potrebno je da imate i jedan par lakih belih patika za nešto opušteniju varijantu. Bele patike naglašavaju vaš izgled i ističu boje na košulji koju ste izabrali za sebe.

Foto: mashable

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.