MUŠKARCI PRIZNALI: Znamo da smo zaljubljeni kada…

0

Devojke znaju kako izgleda kada izgube glavu za nekim, a muškarcima je potrebno malo više vremena da shvate kako bez neke devojke njihov život nema smisla. Evo u kojim situacijama kapiraju da su zaljubljeni!

Bivša je… bivša
Kod bivše devojke uvek postoji opcija da će se pomiriti ili barem opcija da će se ponovno videti i rasplamsati stare strasti. Kad muškarac shvati da je bivša zaista stvar prošlosti, počinje da shvata da je zaljubljen u svoju sadašnju devojku.

Stalno mu je na pameti
Većina muškaraca na početku veze tek ponekad u toku dana pomisli na svoju novu devojku. Ali, kad mu se ona “uvuče u misli” non-stop, tad mu je jasno da je zaljubljen.

Oduševljavaju ga mane
Ovo važi i za žene i za muškarce: na početku veze svi tražimo vrline druge osobe, ali jednom kada nas oduševe nečije mane, to je već druga stvar. Kad devojka uradi nešto čime se ne ponosi, a muškarac bude oduševljen tim njenim gestom, znači da je zaljubljen do ušiju.

Ne primećuje druge devojke
Nema tog muškarca kojem neće “zapasti za oko” zgodna cica, ali kad je zaljubljen on kao da takve devojke i ne vidi! Zaljubljen muškarac ne oseća potrebu da bi trebalo da gleda bilo gde osim u svoju devojku.

Men's health/Index.hr

Foto: Yayimages.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.