NOVI PODACI: Preokret u slučaju smrti Pola Vokera!

Udovica vozača automobila u kom je poginuo Pol Voker tuži Porše, piše TMZ. Glumac i Rodžer Rodas poginuli su u automobilskoj nesreći krajem prošle godine.

Pročitajte i: Saobraćajna kamera zabeležila sudar u kojem je poginuo Pol Voker!

Kristin Rodas tvrdi da je nesreću izazvao kvar na vozilu Porše Karera GT. U tužbi navodi da je njen suprug pokušao da zadrži automobil na putu, ali nije uspeo zbog nedostatka na delu automobila. Iako su veštačenjem utvrdili da je Rodas u trenutku nesreće vozio 150 kilometara na sat, njegova udovica kaže da nije vozio prebrzo.

Kristin dodaje da je zbog tehničkog nedostatka na automobilu došlo i do eksplozije zbog čega su njen suprug i Voker izgoreli u automobilu.

(old_image)

Rodasov osmogodišnji sin svedočio je stravičnoj nesreći koja se dogodila u blizini salona. Kad se Rodas zaleteo, njegov sin je preskočio ogradu i pokušao oca i Pola izvući iz automobila pre nego što se zapalio. Nažalost, nije uspeo i istraumiran je.

Porše Kareru GT reklamiraju kao automobil koji je 'najbliži sportskom automobilu' koji će ikad napraviti. Ipak u sportskim automobilima postoji deo koji sprečava da se gorivo zapali ako se dogodi sudar, a Karera GT to nema.

blic

Pogledajte još