KOLAPS: U ovim ulicama su gužve zbog kiše u Beogradu

Saobraćaj u Beogradu jutros je pojačan na prilazima gradu i usporen zbog kiše, izjavio je dežurni dispečer udruženja “Žuti taksi” Vlada Ivetić.

On je rekao da su zabeležene velike gužve na potezu od Autokomande do Slavije, kao i na ostalim prilazima ovom kružnom toku.

- Kritično je na ulasku u Terazijski tunel u Dečanskoj, a specifična je situacija na Keju oslobođenja u Zemunu koji je neprohodan zbog kuljanja vode iz šahtova – rečeno je za “Blic” iz Žutog taksija.

Saobraćaj je povremeno pojačan i zbog kiše usporen na Zrenjaninskom putu, Pančevačkom mostu i Smederevskom putu, u delu od Mokrog Luga u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić.

I na Lazarevačkom drumu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom putu, u pravcu prema centru grada, saobraćaj je povremeno pojačan i usporen zbog kiše, istakao je Ivetić.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.335 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.097 autobusa, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još