Web Fest se vraća u sklopu Tvitomanije – prijavite svoje web projekte za nagrade!

Ovogodišnja Tvitomanija održava se u Portorožu u St. Bernardin Resortu, od 12. do 15. juna, a poslednje veče konferencije rezervisano je za tradicionalnu gala dodelu Web Fest nagrada. Želite li se prošetati u svojoj najboljoj večernjoj toaleti i zgrabiti svoju nagradu, prijavite svoju web stranicu u jednoj od dvanaest kategorija:

o Info portal (ograničeno na isključivo web medije)
o Novinski portal (web izdanje dnevnih novina)
o TV portal
o E-commerce
o Blog – food
o Blog – fashion
o Blog – općenito
o Najbolja web stranica po dizajnu, funkcionalnosti, općem utisku
o Najbolja digitalna agencija
o Najbolja digitalna kampanja
o Najbolje korporativno prisustvo na webu
o Najbolja mobilna aplikacija
o pobjedniku odlučuju – posjetitelji

Prijave traju do 30. maja, a možete prijaviti svoj ili tuđi projekat, sve dok je reč o projektu iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Jedna stranica može se takmičiti u tri kategorije, ako zadovoljava kriterijume za svaku od njih.

Stručni žiri, koji čine dizajneri, developeri, poznati blogeri i internet stručnjaci, napraviće predselekciju projekata, da bi se konačan izbor najboljeg prepustio posjetiocima Tvitomanije. Za najbolju stranicu ili projekt može se glasati preko za to stvorene Facebook aplikacije, i to do 7. 6. 2014. do 23:59 sati.

Svakako, Tvitomanija je otvorena i za sve vas koji možda nemate šta da prijavite za Web Fest, ali biste bili jedan od posetilaca. Kotizacije su i ovog puta besplatne.

Prošlogodišnja Tvitomanija je ugostila preko 500 učesnika iz celog regiona, predstavilo se više od 100 predavača, održano je više od 50 sati predavanja, organizovane su 4 žurke i napravljeno je nekoliko hiljada fotografija koje možete pogledati na Facebook stranici konferencije. Više informacija o narednoj Tvitomaniji možete pronaći na sajtu www.tvitomanija.me

Organizatori poručuju da će program konferencije svakim danom biti bogatiji i pozivaju sve zainteresovane da se prijave što pre, kako bi sebi omogućili smeštaj po povlašćenim cenama već od 25 eura za polupansion.

Pratite hashtag #tvitomanija na mrežama za najsvežije informacije.

Pogledajte još