Rok za uplatu prve rate za EXIT do 16. maja

Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.300 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, a ostatak sredstava OTPlaćuje se u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom posetiocu EXIT festivala odgovara, kada i koliko požele. Stigne plata - uplati ratu! Dobiješ džeparac - uplati ratu! Prolaziš pored banke - uplati ratu! Legne ti stipendija - uplati ratu!

Namenski račun za kupovinu ulaznica za EXIT i EXIT AVANTURU može se otvoriti do 16. maja, do kada je potrebno uplatiti prvu ratu, koja iznosi minimum 1.300 dinara, a plaćanje se može rasporediti do 30. juna, kada je kranji rok za uplatu poslednje rate.

Uplatom cele sume za komplet ulaznica za EXIT ili EXIT AVANTURU, u filijali OTP banke preuzima se potvrda sa kojom se mogu podići ulaznice od 8. jula na zamenskom mestu EXIT festivala.

OTPočni avanturu u najbližoj OTP filijali!
Call centar OTP banke: 0700 480 400 (za pozive sa fiksnog telefona)
ili 021/4800 400 (sa mobilnog i iz inostranstva).
Više detalja na www.otpbanka.rs

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT AVANTURE koja nas vodi na ROCK@EXIT festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mestu održava od 10. do 13. jula, kao i na SEA DANCE festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana.

Pogledajte još