Prva fotografija novog Betmena "zapalila" društvene mreže

0

Reditelj Zek Snajder na svom Twitter profilu objavio prvu fotku novog Betmena i njegovog automobila. Umesto o Benu Afleku, tviteraši pišu o bradavicama…

Kada je objavljeno da će Betmena u novom ostvarenju Zeka Snajdera „Betmen protiv Supermena“ igrati oskarovac Ben Aflek, malo je reći da je svet „poludeo“ – jedni su ga hvalili, drugi mu se podsmevali, a sada, kada se prašina konačno slegla zbog izbora glumca, krenula „frka“ oko njegovog odela, piše Mondo.

Zek Snajder je na svom Twitteru objavio nekoliko fotografija za ljubitelje serijala – Betmenovo novo odelo, modifikovan betmobil…i šta kaže javnost?

Oduševljena je! Doduše, nekoliko tviteraša se „smorilo“ pišući da je dosadno, par njih je „zabrinuto“ upitalo: „Gde su bradavice?!“, a zagriženi fanovi serijala koji još nisu „svarili“ Afleka, rekli su reč-dve i o reditelju, tačnije njegovom izboru glumca za ulogu čoveka-šišmiša: „Moj omiljeni negativac u filmu je Zek Snajder!“.

Od 1989. Betmana su igrali Majkl Kiton, Val Kilmer, Džordž Kluni (njegov Betmen je imao urezane bradavice na kostimu!) i Kristijan Bejl.

U novom filmu to je Ben Aflek, a društvo na velikom platnu i filmski avanturama pravićemu Džesi Ajzenberg, Gal Gado, Džeremi Ajrons i Henri Kavil (Supermen).

Pogledajte „evoluciju“ kostima.

Foto: Foto: Twitter/ZackSnyder

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.