Prva fotografija novog Betmena "zapalila" društvene mreže

Kada je objavljeno da će Betmena u novom ostvarenju Zeka Snajdera "Betmen protiv Supermena" igrati oskarovac Ben Aflek, malo je reći da je svet "poludeo" - jedni su ga hvalili, drugi mu se podsmevali, a sada, kada se prašina konačno slegla zbog izbora glumca, krenula "frka" oko njegovog odela, piše Mondo.

Zek Snajder je na svom Twitteru objavio nekoliko fotografija za ljubitelje serijala - Betmenovo novo odelo, modifikovan betmobil...i šta kaže javnost?

Oduševljena je! Doduše, nekoliko tviteraša se "smorilo" pišući da je dosadno, par njih je "zabrinuto" upitalo: "Gde su bradavice?!", a zagriženi fanovi serijala koji još nisu "svarili" Afleka, rekli su reč-dve i o reditelju, tačnije njegovom izboru glumca za ulogu čoveka-šišmiša: "Moj omiljeni negativac u filmu je Zek Snajder!".

Od 1989. Betmana su igrali Majkl Kiton, Val Kilmer, Džordž Kluni (njegov Betmen je imao urezane bradavice na kostimu!) i Kristijan Bejl.

U novom filmu to je Ben Aflek, a društvo na velikom platnu i filmski avanturama pravićemu Džesi Ajzenberg, Gal Gado, Džeremi Ajrons i Henri Kavil (Supermen).

Pogledajte "evoluciju" kostima.

Pogledajte još