Srpski messenger preti WhatsAppu!

0

Piip messenger, aplikacija razvijena u Srbiji, već je postala konkurencija velikom WhatsAppu! A razlog? Jednostavan – Piip je simpatičan, jednostavan, kvalitetan, i radi na svim mobilnim, tablet i desktop uređajima!

Vreme je da se upoznate sa Piip-om!
Ova brza, jednostavna i bezbedna aplikacija za dopisivanje vam omogućava da šaljete poruke, fotografije, pravite grupne chatove, napišete svoj status, kao i da blokirate neželjene osobe.

Kad instalirate Piip, ostaje vam samo registracija preko maila (za tablete i desktop uređaje) ili putem SMSa (za mobilne telefone). Registracija je besplatna, osim ako vam operater ne naplati SMS.

Upotreba je krajnje jednostavna, Piip će proveriti koji od vaših kontakata imaju ovu aplikaciju instaliranu, i sa njima čete odmah moći da delite sadržaje preko Wi-Fi ili 3G mreže. Doduše, ukoliko koristite desktop ili tablet verziju, moraćete sami da unesete kontakte.

Još jedna sjajna stvar – Piip vam neće dosađivati popup reklamama.

Piip je dostupan na mobilnim platformama iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone i desktop operativnim sistemima Windows, MacOSX i Linux.

Pošto su ga razvijali Srbi, Piip možete koristiti na srpskom sa izborom između ćirilice i latinice, ali osim toga je dostupan i na brojnim svetskim jezicima.

Ono što deluje neverovatno, jeste brzina kojom Piip osvaja svetsko tržište.

Dokaz da se Piip sa razlogom diči svojim timom programera koji su svi do jednog iz Srbije.

Piip možete preuzeti na bilo kom app store-u ili sa njihovog sajta www.piip.com

Foto: piip

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.