Pod nož: Nataša Bekvalac hitno operisana

Pevačici Nataši Bekvalac su pre nekoliko meseci dijagnostikovani benigni polipi na glasnim žicama, kako saznaje "Blic".

Postojala je mogućnost da usled nestabilnosti krvnih sudova na glasnim žicama polipi popucaju, što bi izazvalo velike probleme u njenom glasu. Zbog toga je Nataša hitno podvrgnuta savremenoj metodi uklanjanja polipa u jednoj privatnoj beogradskoj klinici.

- Nataša je pod velikim pritiskom u poslednjih godinu dana. Privatni život joj je bio veoma buran, što se odrazilo na njeno zdravlje - kaže jedan Natašin blizak prijatelj za "Blic".

On dodaje da se pevačica veoma iznenadila kada su joj lekari rekli da ima polipe.

- Uvek je bila zdrava kao dren, zato ju je bolest poremetila. Po savetu lekara odmah je prihvatila operaciju. Sada se oseća odlično i spremna je za nastupe - ispričao je naš sagovornik.

Kada smo pitali Natašu kako se sada oseća i da li je operacija ugrozila njen glas, ona nije krila iznenađenje našim saznanjem, a zatim nam je s osmehom odgovorila:

- Morala sam da operišem glasne žice, ali stvarno ne želim da pričam o tome.

S druge strane, bila je voljna da govori o ljubavnom životu. Nataša tvrdi da posle raskida veridbe sa manekenom Vladom Vuksanovićem nije obnovila vezu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem.

- Nikad nisam ništa krila. Ne umem da sakrivam emocije. Mi smo samo prijatelji. Volim da prijatelje ugostim u svojoj kući jer se tamo osećam najopuštenije. Čim se budem zaljubila, obavestiću vas - rekla je Nataša za "Blic".

Novosadska Barbika kaže da je objavljivanje novog albuma odložila za septembar, jer uskoro počinje letnja sezona u kojoj ima dosta zakazanih nastupa.

Ona će prvi nastup posle operacije imati sutra uveče u beogradskom klubu "Kasina".

pressonline

Pogledajte još