U Beogradu je održan prvi "Maturski Sajam by Wannabe"

Svi posetioci ove manifestacije imali su prilike na jednom mestu da vide najnovije kolekcije domaćih modnih dizajnera poput Tijane Žunić, Jasmine Marković, Lidjie Jovanović, Fabrique, Lavani Couture i Korff. Takođe svi ljubitelji mode mogli su da uživaju u prezentaciji muških odela i sakoa poznatog brenda Gagliardi i popularnog koncept store-a Paradiso Moda.

(old_image)

Naravno, nijedan večernji izgled nije potpun bez aksesoara, stoga su na sajmu prisustvovali kreativni domaći brendovi unikatnog nakita kao što su WaWaWoom Design, Lola, Pinkiebella i Minizucchini.

(old_image)

Tokom dva dana trajanja sajma svetska kozmetička kuća Estee Lauder radovala je posetioce make-up savetima i popustima.

Domaći brend Multiactive predstavio je novu paletu proizvoda za sjaj i svežinu kože lica. Dok su popularne modne blogerke obradovale sve posetioce svojim prisustvom i podelile svoje predloge, kako bi po njima devojke trebale da se obuku za maturu.

(old_image)

Wannabe Magazine, organizator ove manifestacije, pobrinuo se da pre svega omogući maturantima i posetiocima lakši odabir besprekornog maturskog izgleda za jedan od najznačajnijih dana u njihovim životima.

(old_image)

Pogledajte još