MUŠKARCI OTKRILI: Naše najveće tajne i strahovi su...

1. Želi da priča o seksu na početku veze, ali ne zna kako
Kad bi već na prvom sastanku postavljao pitanja o tome šta devojku uzbuđuje i kakav seks voli, ona bi verovatno pobegla glavom bez obzira i mislila da je imala posla sa seksualnim manijakom.

2. Važnije mu je ko si nego čime se baviš
Kad pričaš o tome koji fakultet si završila ili kako si dobila funkciju na poslu, muškarac je srećan zbog tebe, ali zbog toga neće poželeti da bude sa tobom, piše Večernji list.
On više ceni tvoju ličnost nego tvoje poslovne uspehe. Ipak, na početku veze neće govoriti o tome, jer mu je neprijatno da „otvara dušu“ u prvim danima veze.

3. Plaši se da si zainteresovana samo za jednu stvar
Žena misli da je to seks. Muškarac misli da je to novac. Njegova noćna mora je da ćeš ga tretirati kao hodajući novčanik.

4. Ponekad ne zna kako bi trebalo da se ponaša
Devojke, ako na poslu želite da budete ravnopravne sa muškarcima, a na ljubavnom sastanku očekujete da muškarac preuzme vođstvo, on će biti zbunjen. Muškarcima je ponekad nejasno kako da protumače signale koje dobijaju.

5. Strahuje da će izgubiti identitet i slobodu
Muškarac ne strahuje da će se zaljubiti u neku devojku i da će ostati sa njom do kraja života. Njega je strah da će veza biti pretvorena u jaram, zbog čega će prestati da radi stvari koje voli zbog devojke koju je odabrao.

6. Teško mu je, jer uvek mora da bude inicijator
Ponaša se kao da mu je svejedno, ali samo zato što nema izbora. Muškarac je oduvek morao da bude spreman „za lov“, preuzimanje inicijative i rizik od odbijanja.

Pogledajte još