KRVAVO: Satarom napala komšinicu jer je sumnjala da je u vezi sa njenim mužem

0

“Otključavala sam ulaz zgrade kada sam osetila tri udarca u glavu. Iza mene je stajala nepoznata žena koja me je udarala tupom stranom satare na kojoj je čekić za meso. Krv je liptala na sve strane.”

Ovim rečima počinje dramatičnu ispovest Nišlijka Ljubinka Jovanović (61), koju je ispred zgrade u Ulici Branka Krsmanovića ni krivu ni dužnu, čekićem za meso napala i povredila Ljubinka G. (73).

Starica je nakon privođenja u policiju izjavila da je posumnjala da je komšinica iz susedne zgrade u ljubavnoj vezi sa njenim mužem, ali da je, pošto ju je izudarala, uvidela da se radi o pogrešnoj osobi.

„Sva sam bila u krvi koja se slivala niz glavu. Krvava mi je bila i jakna i bluza pa čak i patike. Ne poznajem ženu koja me je napala, starija je od mene jedno 10 godina, nikada je nisam videla što me je još više zbunilo. Ona se samo okrenula i počela da beži. Išla sam za njom, a ona mi je dovikivala: “Beži, beži”… Počela sam da vrištim i da dozivam pomoć“
, priča Ljubinka.

Vriske je prvi čuo jedan stariji komšija iz zgrade koji je pokušao da pomogne napadnutoj ženi.

„On je dotrčao ali zaradio povredu prsta a Ljubinka G. je pokušala i da ga ujede za ruku. Srećom, u blizini se zadesio i neki policajac u civilu koji je staricu koja je izvršila napad zadržao do dolaska patrole policije. Inspektori su je uveli u kola, ona je samo sedela na zadnjem sedištu automobile i nemo gledala u jednu tačku“, kaže jedna od komšija iz zgrade.

Marko Jovanović, sin napadnute žene, bio je na poslu u vreme kada je njegova majka prioživljavala dramatične trenutke.

Video sam majčin broj na telefonu. Kada sam se javio, čuo sam glas komšinice koje je zvala sa njenog telefona: Dođi hitno neka žena ti je majku udarila u glavu. Odmah sam došao sa posla. Kada sam čuo šta se desilo, prenerazio sam se. Mogla je da je ubije da je udarila u glavu drugom stranom satare“, kaže Marko.

Povređena Ljubinka Jovanović je odmaj odvezena u bolnicu gde su joj previjene rane.

Snimili glavu, ušili mi četiri kopče na temenu, dali antibiotike… Još sam u velikom šoku. Juriću ovu ženu što me je napala na sudu do kraja. Ja sam udovica, živim miran i skroman život. Ostala sam bez muža iznenada, bez jedine osobe koja mi je najviše značila u životu. Meni je ovo poražavajuće. Šta će ljudi da pomisle sada. Ni kriva ni dužna sam se našla u ovoj priči“, jada se Ljubinka Jovanović.

Ljubinka G. je posle saslušanja i konsultacija sa tužilaštvom osumnjičena za nasilničko ponašanje, ali je puštena da se brani sa slobode. Ona je posle privođenja izjavila da je nanela povrede Jovanovićevoj jer je mislila da je u ljubavnoj vezi sa njenim suprugom.

„Kada se okrenula, videla sam da se radi o pogrešnoj osobi„, izjavila je ona nakon privođenja.

Izvor: Blic

Foto: jirkaejc/yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.