YU Mikser Design Food Market: Poziv za učešće

Cilj manifestacije koja spaja gastronomiju i dizajn je da se hrana prikaže na novi, lepši i inovativniji način, a ovoga puta, kao inspiracija će poslužiti ukusi i mirisi iz detinjstva. Mikser House poziva sve zainteresovane gastronome da se pridruže 25. maja, na YU Mikser Design Food-u u znaku nekadašnjeg Dana mladosti i da se zajedno sa publikom prisete pionirskih dana, sletova i štafeta i porodičnih ručkova koji su neizostavni deo svakog praznika!

Svi zainteresovani gastronomi koji žele da budu deo YU Mikser Design Food-a mogu poslati prijavu na food@mikser.rs. Prijava treba da sadrži: naziv brenda, ime i prezime, broj telefona i e-mail adresu, nekoliko reprezentativnih fotografija proizvoda, kao i dimenzije štanda, stola ili prostora za izlaganje. Kotizacija za učešće je praznična, i iznosi 4000 dinara.

Ljubitelji gastronomije su pozvani i da predlože škole kuvanja ili radionice u sklopu pratećeg programa MDF marketa, koji se održava u prostoru Mikser House-a (Karađorđeva 46) od 12 do 20 časova. Ulaz za posetioce je slobodan.

Pogledajte još