Kristijan Golubović ima najviše potencijala da ostvari svoje snove

Ako ste mislili da čarobnjaci ne postoje i da je svet magije daleko od vas, Milan Tarot uz samo jedan presek karata otkriva mnoge tajne i vidi vašu prošlost, sadašnjost i budućnost.

Bivši učesnik "Farme 4" i jedan od najpoznatijih čarobnjaka na našim prostorima otkriva koje godine će u Srbiji doći promena, ali i koja javna ličnost ima najviše potencijalan da ostvari svoje snove.

Kada si shavtio da imaš magičnu moć?

Shvatio sam da imam magičnu moć kad sam pronašao nestalo dete koje me je žena pitala, opisao sam joj zgradu gde je i grad i državu ( Švedska ). Žena se setila da je to bivši muž, otišla i našla dete te 2005.

Da li znaš da gledaš u šolju?

Znam da gledam u šolju, to sam pokazao na Farmi, pošto mi nisu dali karte da unesem, jer su zabranjene zakonom, pošto su konkurencija veri, a mene su ljudi više zvali nego što su išli u crkvu.

(old_image)

Da li ti se javlja u kakvom stanju će biti Srbija u narednih nekoliko godina?

Javlja mi se da će Srbija u narednih nekoliko godina biti u još goroj situaciji, zato što nam je takva sudbina, al vidim veliku promenu tek 2019. godine.

Da li veruješ u sudbinu?

Verujem u sudbinu zato što tek kad se nešto desi, vidimo da je to bila sudbina, mislio pre da ja odlučujem, ali ne sve je zapisano.

Šta si u horoskopu?

U horoskopu sam ovan blizanac, a horoskop pišem za Austrijski BUM i najčitaniji slovenački magazin Nova na slovenačkom.

Ko po tebi od javnih ličnosti ima najviše potencijala da ostvari svoje snove?

Od javnih ličnosti najviše potencijala da ostvari svoje snove ima Kristijan Golubović.

Poruka za naše čitaoce?

Poruka za čitaoce da budu svoji i da mogu da me nađu kome treba moja pomoć.

pressonline

Pogledajte još