Doboj: Gradom plutaju tela, voda odnela i sedmu žrtvu! (VIDEO)

Kako javlja dopisnik BN TV-a iz Doboja, situacija na području grada je kritična. Vodena stihija za sada je odnela sedam žrtava, što znači još jednu više u odnosu na jutrošnju informaciju.
Ali, kako je u međuvremenu javila Federalna televizija, u Doboju je već registrovano devet smrtnih slučajeva, ali se još čeka zvanična potvrda, a strahuje se da će broj mrtvih biti mnogo veći i da će se meriti u desetinama.
Gradom plutaju tela. Građani mole za pomoć! Oni, takođe, ističu da im poteškoću predstavlja i to što ne mogu da dopune račune na svojim mobilnim telefonima, naročito u odsečenim delovima grada. Ukoliko je moguće, građani mole da kompanija M:tel dozvoli hitne pozive, javlja BN TV.
Svakako, ono što najviše zabrinjava jesu tela koja plutaju gradom, javljaju očevici sa lica mesta. Ljudima nedostaju voda i hrana. Pumpe izvlače vodu iz naselja Pijeskovi.
Katastrofa kojoj nema kraja... Ovi sablasni snimci načinjeni su nakon što je voda prodrla u grad, a nakon što se počela povlačiti iz gradskh ulica, na površinu su počeli izlaziti leševi.
(Blin)


Izvor: istinito.com

Pogledajte još