Vučić posle poplava pokreće radne akcije za obnovu zemlje!

0

Nakon povlačenja vode iz gradova i naseljenih mesta, pokrenuće se radne akcije, sa ciljem da se obnove putevi, kuće i mostovi.

Srbiji će nakon povlačenja vode iz mesta biti potrebni meseci i meseci rada, kako bi se obnovila infrastruktura, kuće i sve koliko-toliko vratilo na staro. Jedan od prvih planova Vlade Srbije, nakon otklanjana opasnosti od poplava, biće organizovanje radnih akcija.

– Ozbiljno se razmišlja da se nakon povlačenja vode organizuju radne akcije, kako bi se izgradili novi putevi, kuće, mostovi jer država drugog načina nema. Očekuje se pomoć iz zemalja EU i Rusije u mehanizaciji, a Srbija da prione na posao. Cilj je do kraja leta da se sve koliko-toliko vrati u pređašnje stanje – kaže naš dobro obavešteni sagovornik iz Vlade.

Guverner NBS Jorgovanka Tabaković rekla je za Telegraf.rs da je to ostvariva i dobra ideja, kao i da će Aleksandar Vučić ujediniti naciju i izgraditi Srbiju.

– Vučić ima istorijsku šansu da posle povlačenja vode organizuje radne akcije i ujedini Srbiju, kako bi mesta koja su pretrpela najviše štete od poplava ponovo obnovio – kaže ona.

telegraf

Foto: Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.