Kafu "platite" humanitarnom pomoći

0

Pije vam se omiljeni topli napitak? Ponesite vodu, sredstva za higijenu i zamenite ih za šolju kafe u "Kafeteriji"! I to nije sve, prihodi od ulaznica za predstojeće festivale u Beogradu, takođe idu ugroženima…

Tokom celog današnjeg dana kafa je gratis. Svako ko donese neophodnu humanitarnu pomoć u vidu vode, sredstava za ličnu higijenu, hrane za bebe i svega ostalog što treba, dobiće kafu„, kaže Marko Vukomanović, vlasnik Kafeterije.

Kafedžije već uveliko stižu u „Kafeteriju“ i donose humanitarnu pomoć.

Pored kafića i mnogobrojne ustanove kulture prikupljaju pomoć za ugroženo stanovništvo. Pa tako svi koji žele da pomognu bilo u vidu flašica vode, konzervi hrane, ćebadi, sredstava za higijenu, obuće, garderobe i drugo mogu svoj prilog ostaviti u Etnografskom muzeju, Kolarčevoj zadužbini, pozorištu Boško Buha, Muzeju nauke i tehnike, Vojnom muzeju, Zavodu za zaštitu spomenika kulture grada Beograda, Kući legata, Zepter muzeju, Muzeju grada Beograda – Konaku kneginje Ljubice.

I to nije sve!

Sve prihode od ulaznica za prvi dan festivala, „MAD in Belgrade“ koji će se održati 24. i 25. maja u Parku kod Muzeja savremene umetnosti, uplatiće na račun za pomoć nastradalima u poplavama u Srbiji.

Izvor: Prva TV

Foto: AP Photo/Boris Grdanoski

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.