Beogradska pozorišta otkazuju predstave, skupljaju humanitarnu pomoć

0

Pridružujući se naporima koje je svaki pojedinac i institucija u Srbiji u obavezi da uloži u odbrani države od vodene stihije, Narodno pozorište obaveštava javnost da se otkazuju sve predstave i manifestacije predviđene repertoarom za ponedeljak, 19. maj, utorak, 20. maj i sredu, 21. maj.

Predstave Nacionalnog baleta Koreje na Velikoj sceni održaće se u četvrtak i petak, 22. i 23. maja, sa kojih će sav prihod biti upućen u fond za humanitarnu pomoć ugroženima od poplava, dok se predstave na sceni „Raša Plaović“ u ove dane takođe otkazuju.
Narodno pozorište stavlja nadležnima na raspolaganje sve svoje postojeće ljudske, tehničke i materijalne resurse, kako bi se dao doprinos spasavanju stanovnika i imovine ugrožene poplavnim talasima.

Jugoslovensko dramsko pozorište ni danas neće igrati predstave sa repertoara. O daljem izvođenju predstava obaveštavaćemo vas svakodnevno.

Paketi koje su naši sugrađani, glumci i zaposleni u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u velikom broju donosili tokom jučerašnjeg dana već su distribuirani u više prihvatnih centara a akcija se nastavlja.

Kombi Jugoslovenskog dramskog pozorišta je i dalje na raspolaganju svima u širem centru Beograda koji žele da pomognu ugroženima u poplavama a nisu u mogućnosti da ono što su im namenili odnesu u neki od centara za prikupljanje pomoći. Svi zainteresovani svoje podatke, ime prezime, adresu i kontakt telefon mogu javiti na broj telefona 3061 900 koji radi 24h ili poslati putem poruke prema facebook i twitter nalozima JDP-a (https://www.facebook.com/Jugoslovenskodramskopozoriste i @JDPBgd).
Pomoć možete doneti i u Jugoslovensko dramsko pozorište svakoga dana u periodu od 10 do 16h.

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.