NASTAVLJA DA POMAŽE SRBIJI: Nole donirao 600.000 dolara za ugrožene u poplavama

"Predsednik Fondacije Novak Đoković dan posle osvojene titule u Rimu odlučio je da donira sav osvojeni novac sa ovog takmičenja za ugrožene u katastrofalnim poplavama u Srbiji i na taj način pomogne svom narodu", objavljeno je večeras na sajtu Fondacije "Novak Đoković".
On je izjavio da je pobedu u Rimu posvetio Srbiji i BiH.
Takođe, bio je veoma nezadovoljan načinom na koji su pojedini strani mediji izveštavali o katastrofalnoj nesreći koja je pogodila Srbiju. Opširnije pročitajte OVDE

Fondacija "Novak Đoković" do sada je prikupila više od 600.000 dolara, od čega su više od 100.000 dolara pojedinačne donacije pristigle preko pay Pal računa.

Sva sredstva biće, kako se navodi, upotrebljena za sanaciju vrtića i škola širom Srbije koje su pretrpele oštećenja zbog poplava, a Fondacija će sve doluke donositi u koordinaciji sa Vladom Srbije i nadležnim ministarstvima, a prvi sastanak biće održan sutra.

Najbolji teniser Srbije u intervjuu za BBC govori o posledicama poplava u Srbiji i upoznaje svetsku javnost sa problemima sa kojima se ovih dana suočava narod na prostorima Balkana.

Beta

Pogledajte još