Pokrenuta kampanja SOS (SupportOfSerbia)

Da bi poruka bila što jača i kako bi se čula od strane čitavog sveta, potrebno je da je pošaljemo svi zajedno. Vanredno stanje je unelo haos među ljude, kako među one koje treba da budu spaseni, tako i među one koji žele da spasavaju. Zato vas molimo da se svi zajedno okupimo oko jedne ideje i ostvarimo je do kraja.

Naša zajednička kampanja se ne odnosi samo na prvu, hitnu pomoć ugroženom narodu, već je pokret koji treba da obezbedi donacije iz sveta za naredni period koji je pred nama.

www.supportofserbia.com je stranica sa računom koji će primati uplate iz čitavog sveta. Kako bi pozvali svet da nam pomogne potrebno je da isprva pošaljemo SOS signal: LOGO na svim društvenim mrežama i pozivom na stranicu sa računom. Primenite logo i adresu stranice u svakoj komunikaciji na internetu.

U kampanju biće uključeni naši najpriznatiji sportisti u svetu, naše kulturne institucije, uticajni ljudi na društvenim mrežama u svetu i kod nas, privrednici, firme i svi ostali koji žele da pomognu u kolektivnom pozivu u pomoć.

Pomozite da drugi drugi čuju da nam treba pomoć!

Pogledajte još