Otvaranje klub restorana "K20"

Novi pogled na Beograd -  iz oblaka!

Nekada broj 69, ulice 27. marta, sada je broj 1 ulice Kraljice Marije. Mnogo se izmenilo, deluje na prvi pogled. Međutim, to je ista ona visoka zgrada – pravi predstavnik socrealizma u srpskoj arhitekturi – koju većina poznaje kao "onu zgradu kod Poštanske štedionice". Sada se zove Poslovni centar u čijih je dvadesetak i nešto spratova smešteno nekoliko novinskih redakcija i više firmi. A na 20. spratu: beogradski vidik, odnosno Klub restoran ‘’K20’’.

Zvaničnim otvaranjem, dobili smo i fantastičan pogled na prestonicu. Sa 20. sprata vidite skoro svaki kraj grada, makar kao hipnotišuće tačkice. Hram Sv. Save, Beograđanka, Crkva Sv. Marka, Dunav, Zemun, pa čak i Pančevo – kao na dlanu.

Šteta što se više pozvanih nije pojavilo na otvaranju ovog  restorana, koji se prostire na velikih 660 kvadratnih metara. Možda ne bi uživali u baš jakim koktelčićima, srednjoškolkama - plesačicama, karaokama i gomilici pene po klizavim pločicama, ali u svetlima velegrada, svakako - bi.

Beogradski vidik(ovac) – ime koje ovom prostoru definitivno odgovara. Nadajmo se  da će lepo uređeni prostor klub-restorana ‘’K20’’, sa akcentom na najlepšu od svih – VIP sobu, živeti neki kvalitetniji i posećeniji život od onog koji je bio na otvaranju.

Katarina Milovanović

Pogledajte još