Zvezde "Granda" Saši Vidiću: Sram te bilo! Humanitarni koncerti nisu "vašar"!

Tako je Andreana Čekić ispod njegovog komentara na Fejbuku upitala Vidića da li se drogira, ali i kako će svoje prozivke objasniti Ceci, koja je takođe pomogla ugroženima, a koja mu je višegodišnja prijateljica.

- Fotkanjem ispred supermarketa i javnim nadmetanjem ko je šta doneo od tragedije estrada je u svom maniru napravila seosku svadbu ispod šatora: „A od Milke frižider, a od Žikice ‚smederevac“‘. Svaka drama ima tri čina, dva smo prošli sa neizvesnošću. Sa sigurnošću znam da je treći prebrojavanje ko je šta i kad uradio, udaranje „samolepive značke herojstva“ na prsa i pokoja naslovnica u što žućim novinama. A onaj siroti poplavljeni i ojađeni narod? A da, pa njih će se opet setiti za godišnjicu. Samo sad će im pevati ili već kako ih zabavljati za pare iz opštinskih budžeta namenjenih za obnovu. Šteta, odao sam vam treći čin - napisao je Vidić na Fejsbuku, nakon čega mu je Andreana odgovorila.

- Sram te bilo! Očekujem, naravno, da ćeš me posle ovog nacrniti, jer takav ti je manir i to si radio i pre, ali se nisam obazirala. Ovog puta si prozvao i mene i moje kolege, ljude od kojih živiš! U stvari, ne znam da li još uopšte živiš od estrade, jer si sve sa kojima si sarađivao na kraju pljuvao - napisala je Čekićeva.

- Šta fali humanitarnim koncertima? Kad skupljamo novac za bolesnu decu - to je OK, a što se planiraju humanitarni koncerti za ove jadne ljude koji su izgubili krov nad glavom - to je vašar? I opet, sram te bilo! Kako ćeš ovaj status objasniti, na primer, Ceci, sa kojom si toliko dobar, a koja će takođe od koncerata odvajati određenu sumu za ove ljude? Je l’ se drogiraš, šta ti je više - stoji na pevačicinom Fejsbuku što su podržale i ostale zvezde “Granda” svojim lajkovima i komentarima, dok je i Sloba Vasić isprozivao kreatora.
- Uh, što volim ove što pljuju po ljudima koji su pomogli i slikali to. Pa kakvi smo mi ljudi? Zašto je bitniji komentar od onoga što je neko uradio? Pa dajte više, zar je stvarno toliko bitno ko je šta okačio? Evo, ja apelujem na sve da okače sve što su uradili - napisao je Vasić.
Posle odgovora koje su mu uputili grandovci, Vidić je kratko prokomentarisao:
- Naravno da će da mi odgovaraju, jer to su zvezde „Granda“, a ne ljudi. Sa Cecom ne mogu da se porede, pa ne treba ni da je uzimaju u usta. Nije se kao oni slikala sa kesama - rekao je Vidić.
Izvor: Alo
Pogledajte još