Ivanović: Kada prođu poplave, Karleuša i ja se vraćamo na staro!

0

Ivan Ivanović se našalio u emisiji humanitarnog karaktera “Pozovi, pomozi”, koja se prikazuje na TV Prva. Voditelj je rekao da su čuda moguća i u svojoj emisiji je, kao specijalnu gošću, predstavio Jelenu Karleušu.

– Moram da kažem da razlike nisu bitne i da smo svi ovde zbog zajedničkog cilja. Jelena Karleuša je došla, ali ne brinite, kada prođu ove poplave, ona i ja se vraćamo na staro – rekao je Ivanović, koji je potom podsetio Lepu Brenu da su je Tviteraši iskritikovali zbog toga što je kupila nove cipele u ovim teškim vremenima za nas.

– Ne smem da kupujem cipele, ni ti da jedeš kolače. Naravno, šalimo se, javne ličnosti posle ovoliko godina rada znaju šta smeju, a šta ne. Drago mi je što možemo na ovaj način da pomognemo. Nijedan normalan čovek ne može da bude srećan kada se desi ovolika katastrofa. Lično mi se veoma dopalo što smo postali mnogo tolerantni kako bismo pomogli ljudima da ponovo stanu na noge – rekla je Brena.

Zanimljivo je da je voditelj onome ko skupi 200.000 dinara, ponudio da ga ošiša i javila se Jelena Karleuša, koja kaže da jedva čeka da uzme pod prste njegovu kosu.

telegraf

Foto: Screenshot

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.