OTKRIJTE GOVOR NJEGOVOG TELA: Sviđate mu se ako...

1. Dodiri
Obrati pažnju na to koliko puta muškarac pokušava da te dodirne. Kratki pokreti i dodiri su jasan znak da mu se sviđaš. Ako stavi ruku na tvoja leđa da bi ti pomogao da prođeš kroz gužvu ili te tokom razgovora često dodiruje po ruci, znak je da je zainteresovan za tebe.

2. Posmatraj kako se smeška
Obrati pažnju na njegov smešak dok te gleda. Sjaj u očima i vragolasti osmeh muškarac ne može da odglumi, ali ni da sakrije kada vidi devojku koja mu se dopada, piše allwomenstalk.com.

3. Popravlja frizuru kada je blizu tebe
Ako mu se sviđaš, on će učiniti sve da pored tebe izgleda najbolje što može. Popravljanje kose i frizure znak je da muškarac brine o svom izgledu, ali i da je uzbuđen i uznemiren kada je u tvojoj blizini. Ako često namešta frizuru dok ste zajedno, to je znak da strahuje kako ćeš ga oceniti i da li ga “uzimaš u razmatranje” kao potencijalnog partnera.

4. Gleda te pravo u oči

Muškarac koji te gleda u oči pokazuje da je samouveren i pažljiv. Ako uvek sedne preko puta tebe i sve češće te gleda u oči, to je siguran znak da ga seksualno privlačiš i da je zainteresovan za ono o čemu mu pričaš.

5. Sedi raširenih nogu
Kada muškarac sedi pored tebe sa raširenim nogama, daje ti do znanja da želi bolje da te upozna. To je tip muškarca koji obeležava svoju teritoriju i pokazuje da je otvoren.

6. Podiže obrve
I muškarci i žene podižu obrve kada su iznenađeni ili zaintrigirani, a to je jako dobar znak – otkriva da je jako zainteresovan za tebe.
Da li znate šta novim parovima prolazi kroz glavu na prvom sastanku?

7. Naslanja se na tebe

Naslanjanje i približavanje znači da pokazuje da mu je stalo do toga šta imaš da kažeš, smatra da si aktraktivna i želi da ti se drugi ne približavaju dok pričaš s njim.

Pogledajte još