SVAKA ČAST: Uprkos problemima Marko i Adrijana doneli zajedničku odluku!

Bez obzira što su najavili da se razvode, Adrijanu Limu i Marka Jarića zbližila je nesreća koja je zadesila Srbiju pre nedelju dana. Njih dvoje će uskoro u Njujorku organizovati donatorsku večeru kojoj će prisustvovati brojne svetske zvezde!

- Adrijana je odlučila da u Njujorku organizuje donatorsko veče za pomoć Srbiji. Ona je pozvala Marka da joj pomogne i dovede poznate ličnosti sa kojima se druži, kako bi učestvovalo što više svetskih zvezda iz različitih sfera javnog života, kao i bogatih biznismena. Takođe su se dogovorili da zajedno poklone novac – navodi izvor blizak brazilskoj manekenki i dodaje da su se Marko i ona nedavno prvi put videli nakon dužeg

perioda razdvojenosti.

- Oni se nisu videli od kada su najavili razvod do pre nekoliko dana. Adrijana je bila na festivalu u Kanu, a Jarić u Beogradu. U međuvremenu, košarkaš se iz Beograda vratio u njihov porodični dom u Majamiju, gde je uživao sa ćerkicama, a sada je tamo stigla i manekenka. Razdvojenost, ali i to što su dobar tim kada je reč o organizovanju pomoći za Srbiju motivisali su ih da ponovo razmisle o svom odnosu i braku daju novu šansu, zaključio je jedan od prijatelja poznatog para.

Pogledajte još