Zbog situacije u zemlji ni ovoga puta nema "Plesa sa zvezdama"

Broj takmičarskih parova u borbi za titulu najboljeg i za novčanu nagradu od 25 000 evra koja odlazi u humanitarne svrhe, se prepolovio. Bilo ih je na početku 14, a sada će na podijumu igrati sedam veličanstvenih: Nigor i Jelena, Tanja B. I Marko, Tanja P. i Marko, Lena i Mirko, Ivan i Marija, Vanesa i Vlada i Aleksandar i Slađana.

Prošlog puta žiri se teška srca rastao od Nikolije i Ignjata i istakao da se ne slaže sa glasovima publike koji su ovaj par doveli u baraž da odmere umeće sa takođe fantastičnim plesačima Vanesom i Vladom. Izbor postaje sve uži, konkurencija sve jača, takmičari uvežbaniji, a ko će nas u ovoj izdanju emisije napustiti ponovo će najviše zavisiti od sms glasova publike.

Navikli smo prethodnih nedelja da gledamo tematske večeri, iz folkoteke smo uplovili u filmsko veče, a u sledećoj epizodi tema je slobodna. Kako to izgleda, neka ostane iznenađenje! Ono što možemo da otkrijemo jeste da će Tanja Bošković imati pravi izazov pred sobom, a to je hip-hop dance! Poznata glumica kaže za ovaj izbor da je, uz sve nerazumevanje muzike 21. veka, prezadovljna jer ovde igra samo srce. Tanja je zablistala u svim plesovima do sada tako da nema razloga da sumnjamo da će čelična dama i ovaj zanimljiv izazov savladati kao od šale.

blic

Pogledajte još