Muškarci, ovo niste očekivali: 9 stvari o kojima ona razmišlja tokom seksa

1. “Ovo nije ono što sam očekivala”
Svaka žena je barem jednom ostala u šoku kada je muškarac skinuo svoje bokserice. Srećom, te mnoge umeju da sakriju koliko su razočarane.

2. Zašto sam potrošila toliko para na donje rublje?
Žene će potrošiti pravo malo bogatstvo na poseban veš pre prvog seksa sa novim partnerom. Muškarci slabo obraćaju pažnju na krpice, najvažnije im je da brzo skinu partnerku.

3. Čekaj, on želi da mu JA stavim kondom?
Može li to žena učiniti na seksi način? Ako da, kako? Ova dilema muči mnoge žene.

4. Od koga je to naučio?
Odlično je kada muškarac zna kako da zadovolji ženu, ali ona će sigurno pokušati da analizira tu situaciju pitajući se: Koja ga je žena to naučila?
Da li znate o čemu ON razmišlja tokom seksa?

5. Nećeš mi se posvetiti kao ja tebi?
Zadovoljavanje partnera pruža posebnu vrstu užitka, ali ako joj on ne uzvrati istom merom, ona će se zapitati zašto je to tako.

6. Ne tu... Niže... Nije ni tu...
Dok se muškarac trudi oko žene i pokušava da je zadovolji, žena će u glavi igrati igru “toplo-hladno”. “Ne, nije tu, spusti se malo niže, malo desno, malo levo...”

7. Jesam li dobila mejl? Ili poruku?
Barem jednom, svaka žena je tokom seksa čula zvučni signal mobilnog telefona i misli su joj u tom trenutku odlutale daleko od strastvenih dodira.”Ko mi se javlja, da li je nešto hitno? Morala bih da proverim...”

8. Nemoj da traje prekratko
Iako će biti impresionirana što je muškarca uspela brzo da izludi, ipak će joj proći kroz glavu: “Joj ne, nemoj tako brzo da doživiš orgazam...”

9. Ovo traje predugo
Iako ne vole da seks traje kratko, ni održavanje maratona nije dobra ideja. Žena će pomisliti: “Hoće li ovome već jednom doći kraj, toliko posla me čeka...”

Večernji.hr

Pogledajte još