Spisak na kome niko ne bi želeo da se nađe: Najgori ljubavnici kroz istoriju!

Žan-Pol Sartr

(old_image)

Bio je prava zvezda sredinom 20. veka, a nije bio preterani ljubitelj monogamije pa je otprilike pola Francuske dobilo priliku da iskusi ljubavničke čari ovog slavnog pisca i filozofa. Sartr je upotrebljavao svoj intelekt za osvajanje žena, a sam sebe je smatrao "akademskim Don Žuanom". Uprkos tome svemu, kružile su glasine da je bio grozan ljubavnik i da su mu ustvari bili draže kroasane od seksa.

Vilijam Batler Jejts

(old_image)

Irski pesnik je patio od impotencije. Ipak, kada je imao 68 godina navodno je prošao kroz hirurški zahvat koji mu je pomogao. Tvrdio je da je operacija bila potpuno uspešna pa se upustio u nekoliko afera kako bi nadoknadio izgubljeno vreme.

Franc Kafka

(old_image)

Iako mu seks za jednu noć nije bio nimalo stran, Kafka je navodno prezirao seks! Smatrao ga je prljavim, imao je problema sa samopouzdanjem i grozno mišljenje o svom telu, zbog čega nije dozvoljavao da ga vide golog, iako je često posećivao parna kupatila.

Luj XVI.

(old_image)

Za kralja Luja XVI. širile su se glasine da je imao neki oblik seksualne disfunkcije, budući da nije uspeo da konzumira svoj brak sa Marijom Antoanetom čak sedam godina. Pričalo se svašta, od toga da ima fimozu i da je impotentan, do toga da mu je penis jednostavno preveliki. Većina istoričara veruje da je bio samo seksualno neiskusan: rešenje je bio Marijin brat Josip II. koji je Luju ponudio poneki seksualni savet pa je brak najzad konzumiran. Niko ne zna šta mu je rekao.

Elvis Prisli

(old_image)

Legendarni Elvis se našao na tapeti glumice Natali Vud koja je Elvisovom prijatelju Bajronu Rafaelu jednostavno kazala da Kralj "nije znao da je*e". Doduše, o Elvisu su kružile mnoge priče: od toga da je bio impotentan, toga da je uživao isključivo u voajerizmu do toga da je naprosto obožavao seks.

Sigmund Frojd

(old_image)

Otac psihoanalize pričao je puno o svojoj majci. "To i njegova zavisnost o kokainu i borba sa zavisnošću o masturbaciji dovele su ga na ovaj spisak. Problemi sa majkom i “kita” na kokainu nikad nisu dobar recept za zdrav seksualni život".

Hju Hefner

(old_image)

Svi znamo na čemu je Hefner izgradio imidž, ali u nekoliko navrata pojavile su se priče da je to čista fasada.

Bivša verenica Kristal Haris tvrdila je da je jedan jedini put kad su se ona i Hef seksali on erekciju uspeo da održi "ono, tipa dve sekunde".

Još jedna bivša, Kendra Vilkinson, kazala je da je bio čovek od jednog minuta, a Izabela St. Džejms da bi samo ležao kao "mrtva riba".

Izvor: Index

Pogledajte još