Film "X-men: Dani buduće prošlosti" obora rekorde na blagajnama!

Film ,,X-men: Dani buduće prošlosti” prevazišao je na top listi gledanosti sve filmove iz X-men franšize, i potisnuo ,,Avatar” kao film studija ,,20th Century Fox” koji je imao najveće globalno otvaranje ikada.

Na sajtu RottenTomatoes ,,X-men: Dani buduće prošlosti” nalazi se na vrhu top liste najgledanijih filmova, a prema oceni svetskih kritičara ovo je najbolji nastavak do sada:

,,Iznenađujuće koherentan, akcioni film koji vozi, pozitivno unapređen prema standardima današnjih superherojskih blokbastera.” (The Independent)

,,Najbolji X-men film još od drugog nastavka.” (Empire)

,,Sa stilom, dušom i uzbuđenjem, Singer je napravio najambiciozniji X-flik do sada.” (Total Film)

U filmu „X-men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi. Novi nastavak kultne filmske sage „X-men” okupio je neverovatnu glumačku ekipu: Hju Džekmana, Majkla Fasbendera, Dženifer Lorens, Džejmsa Mekavoja, Hali Beri, Ijana Mekelena i mnoge druge.

Pogledajte još