Facebook ponovo menja pravila privatnosti korisnika

0

Najveća društvena mreža na svetu još jednom je napravila promene, ali ovaj put one se odnose na privatnost korisnika.

Od sada, prema novim osnovnim postavkama, sadržaj koji novi korisnici odluče da podele više neće biti vidljiv javno, već samo njegovim prijateljima. Takođe, nakon prvog posta novi korisnici će dobiti upitnik da odluče kako će njihovi postovi biti vidljivi u budućnosti. Ukoliko korisnik ignoriše taj upitnik, Facebook će automatski postaviti deljenje postova samo sa prijateljima.

„Stari“ korisnici će imati takođe proveru načina na koje žele da dele svoje postove na ovoj mreži.

Izvor: Blic

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.