Cecin tata: Unucima ću napraviti svadbe veće od venčanja Arkana i moje ćerke!

Roditelji folk zvezde Svetlane - Cece Ražnatović veoma su se obradovali što su upoznali buduću snajku i zeta, domaćinski su ih dočekali u Žitorađi, ali i najavili veliko venčanje svojih unuka.

Dobra sam svekrva i tašta

Ceca je u početku nerado govorila o ljubavnom životu svoje dece, kao i o njihovim planovima za brak tvrdeći da su to dečje igre. Kad je shvatila da su njihove veze ozbiljne, izjavila je da neće imati potrebu da se priprema za uloge svekrve i tašte.

- Već jesam odlična svekrva i tašta! Uopšte se ne bojim da jednog dana, kad mi se deca ožene i udaju, neće biti tako - rekla je Ceca za „Blic“.

Ona je protekli vikend provela van Srbije, jer je imala zakazane nastupe, pa nije mogla da prisustvuje proslavama rođendana ćerke i buduće snajke.

- Dočekao sam ih kako dolikuje! Mašu i Kostadina prihvatio sam kao pravi domaćin. Mladi su i skloni nestašlucima, ali bitno je da se vole. Ako moja Anastasija odluči da se uda za Kostadina, a moj Veljko da se oženi Mašom, insistiraću da venčanje bude po pravim južnjačkim običajima. Nema svadbe bez tri dana! Setite se kakva je bila svadba moje ćerke i Željka. E, svadbe mojih unuka biće još veće! - kaže za „Blic“ ponosni deda i dodaje da je veoma zadovoljan izabranicima svojih unuka.

Cecin otac kaže da mu ne smeta to što su mu unuci poslednjih meseci postali glavna tema tabloida i čak preuzeli pažnju medija od Cece.

- Oni su deca javnih ličnosti i normalno je da privlače veliku pažnju javnosti, ali pustite decu da se vole. Ne smeta mi to što su Maša i Kostadin sestra i brat, u te priče se ne mešam. Navikao sam odavno na pažnju medija s obzirom na to da je moja ćerka od tinejdžerskih dana pod lupom javnosti - kaže Slobodan.

On dodaje da će sledeće nedelje unucima uzvratiti posetu u Beogradu.

Anastasija je juče proslavila 16. rođendan u društvu dečka Kostadina, s kojim je u vezi od početka aprila.

- Maša i Veljko su prvi počeli. Krenuli smo svi zajedno da izlazimo i eto, desilo se - rekla je Anastasija.

Maša je prekjuče proslavila 19. rođendan, naravno s verenikom Veljkom. Njih dvoje započeli su vezu krajem prošle godine, a nakon samo dva meseca na Fejsbuku su objavili da su se verili. Veljko i Maša su ljubav izrazili i tetovažama.

Pogledajte još