Prepoznali ste se u ovih pet stvari - veza vam se bliži kraju!

Međutim, stručnjaci sugerišu nekoliko sigurnih znakova da nije sve kako je bilo i da se možda bližite prekidu veze. Pred vama je pet znakova koji nagoveštavaju kraj prema SelfMagazin.com.

1. Nemate o čemu da pričate
Ukoliko vam je dosadno i niste zainteresovani za njegovu ili njenu priču, onda je došlo vreme kada ste ravnodušni jedno prema drugom. Ukoliko osetite da vaš partner ne ulaže više napora da stvari čini zanimljivim onda nešto nije uredu.

2. Vi ne marite za ljude koji su njemu bitni i obrnuto
Ukoliko njemu nije stalo do vaših prijatelja ili porodice, velike su šanse da mu nije stalo ni do vas. Ovo vredi i za obrnute slučajeve, jer kada volimo neku osobu, želimo se dopadati i njenoj okolini.

3. Neko od vas dvoje odjednom postaje opsednuto poslom

Drugim rečima, neko od vas dvoje je uvek nedostupan i prezauzet za ono drugo. Ukoliko remetite ritam, koji ste vas dvoje uspostavili, radi posla, a pri tome niste dobili unapređenje, to znači da nešto nije uredu.

4. Družite se samo u velikim grupama
Kada prestanete jedno drugo uveseljavati romaničnim večerama nasamo onda to znači da ste upali u kolotečinu ili da morate razmisliti zašto biste radije bili sa grupom ljudi, a ne sa svojim partnerom.

5. Ne podržavate jedno drugo

Ukoliko jedno drugom stalno upućujete ​​zajediljive komentare onda ste davno napustili ljubavnu zonu. U zdravoj vezi svako podržava svakoga, a u privatnosti se raspravljaju problem.

Pogledajte još