Nije majka koja rodi: Kuja usvojila napuštene mačiće, potreban smeštaj

Nakon što su je neodgovorni 'vlasnici' izbacili na ulicu sa štencima, koje su zatim deca razvukla, njen materinski instinkt je bio toliko jak da je usvojila napuštene mačiće. Kao prava majka, brinula je o njima i dojila ih, jer oni još ne mogu samostalno da jedu. Nakon nesrećnog razdvajanja sa svojim štencima utehu je našla u njima.

(old_image)

Članovi Udruženja građana „Kanis“ iz Sremske Mitrovice objavilo je apel ne bi li se našao smeštaj za ovu predivnu mamu i 'njene bebice'. Nažalost, niko se nije javio da bi ih, makar privremeno, smestio kod sebe.

(old_image)

Da nesreća bude veća, ova mama velikog srca je danas ponovo ostala bez dece, a mačići su ostali bez neophodne majčinske brige bez koje im je život ugrožen!

(old_image)

Naime, danas se pojavila 'vlasnica' ove kuje i videvši da je bez štenaca, odvela je. Udruženje građana „Kanis“ moli sve koji je prepoznaju, da im jave, kako mogli da podnesu prekršajnu prijavu i sklone psa na sigurno. Sliku vlasnice možete pogledati ovde. Takođe, ukoliko je neko u mogućnosti da preume brigu o mačićima koji su ostali sami na ulici (biće sklonjeni), neka se jave na 060/5339393 ili pošalju poruku na Fejsbuku.

Da ljubav ipak pobeđuje sve, pokazala nam je ova mama velikog srca koja je danas pobegla od 'vlasnika' i vratila se svojim bebama. Kujica i mačići traže smeštaj, pomozimo im da ga nađu! Zaslužili su!

Pogledajte još