Cristian Varela pružio podršku Srbiji

0

Cristian Varela, poznati tehno di-džej i organizatori „Lucky records“će polovinu prihoda od prodatih ulaznica za rođendansku Lucky Records Showcase žurku uplatiti na račun za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji. Uz podršku Heinekena, rođendanska žurka održaće se u subotu, 14. juna, u Assimil-u, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3.

Prikupljenim novcem od prodatih karata,i posetioci i organizatori će dati svoj doprinos u humanitarne svrhe za ugrožene od poplava, a povodom nemilih događaja Cristian Varela, zvezda ovogodišnje žurke, poslao je poruku podrške građanima Srbije.

Veoma sam potresen nesrećom koja se desila Srbiji! Srbe smatram svojom braćom i u želji da pomognemo ugroženima, organizatori i ja smo odlučili da deo prihoda od žurke uplatimo u humanitarne svrhe. Prvo smo razmišljali da odložimo žurku, ali smo shvatili da je bolje da deo novca doniramo i na taj način pomognemo najugroženijima. Srbijo, uz vas sam!“, poručio je najbolji svetski di-džej za 2013. godinu.

Podršku poznatom španskom di-džeju pružiće italijanski di-džej Luigi Madonna, Mladen Tomić iz Bosne i Speedy,beogradski producent i di-džej, ispred Heineken Lucky Light Records-a.Za warm-up zaduženi su, našoj publici dobro poznati, Miloš Vujović i Kristina Lalić.

Ograničeni broj ulaznica za Lucky Records Showcase rođendanski parti koji će podržati Heineken, brend koji je neraskidivo vezan za kvalitetnu muziku, je u prodaji po promotivnoj ceni od 1090 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.

Uz poruku „Dance more drink slow“, Heineken vodeći svetski premium brend garantuje nezaboravan provod i ples do kasno u noć,u ritmu najbolje elektronske muzike na četvrtom rođendanskomokupljanju Lucky Records-a.

Dobrodošli!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.