Zaljubljen u sebe: Kladim se da me ne možete prestati gledati jer sam savršen

17-godišnji Kurt Coleman opsednut je svojim izgledom, a dane provodi snimajući selfije koje objavljuje na društvenim mrežama. "Kladim se da me ne možete prestati gledati jer sam savršen", napisao je uz jednu od svojih fotki.

Zbog takvih izjava stekao je ogromnu popularnost, veliki broj obožavatelja, ali i veliki broj kritičara. "Da, volim sebe, previše volim sebe. Ne mislim da je to loše", kaže Kurt koji tvrdi da se iza njegovog razmišljanja ne kriju nesigurnosti.

(old_image)
Foto: Kurt Coleman / Instagram

Kaže da je solo "jer niko nije dovoljno dobar za njega", a uzor mu je Paris Hilton: "Ona je moja inspiracija, baš je poput mene i zato je volim".

Njegova majka Maureen podržava svog sina koji je zbog zadirkivanja napustio školu i potpuno se posvetio selfijima. "Kurt uvek govori kako dobro izgleda. On je predivan dečak s predivnim srcem", kaže Maureen.

Komentare o stilu života svog sina naziva odvratnim i ne obazire se na njih: "Znam da ima puno mržnje, ali to je njihovo mišljenje. Kurt kaže da ga to motiviše i nastavlja da radi isto kako bi ljudima dokazao da nisu u pravu. Nije mu lako. Zlostavljali su ga u školi i zato je morao napustiti".

(old_image)
Foto: Kurt Coleman / Post on Facebook

Svoju popularnost je iskoristio za pokretanje biznisa pa uskoro u prodaju kreću različiti predmeti s njegovim likom, a njegova poruka je jednostavna - budi što jesi i neka te nije briga šta bilo ko drugi misli.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još