Ovakvu krađu nikada niste videli!

0

Mladić iz Kalifornije je kolima udario u stub na kojem se nalazi kamera za praćenje saobraćaja. Stub je pao direktno u njegov pik-ap i on je opušteno nastavio da vozi. Ipak, na kraju je uhapšen jer je uslikan sa neobičnim tovarom u kolima.

Bizaran saobraćajni incident dogodio se u Americi, kada je mladić Manuel Montano Herera (19) kolima oborio stub na kojem se nalazila kamera za nadgledanje saobraćaja. Stub je pao u zadnji deo njegovog pik-ap vozila i on je sa sve stubom nastavio da vozi.

– Šipka je pala nazad u teretni prostor vozila. On je nastavio, zaustavio se na sledećem semaforu, a zatim skrenuo – rekao je Arnold Romero, lekar hitne pomoći koji je video incident.

Manuel je nešto kasnije zaustavio vozilo, najverovatnije da bi uklonio kameru i šipku. U tom trenutku ga je jedan od očevidaca i uslikao.

Zahvaljujući toj fotografiji policija je pronašla Hereru, koga su zatekli u kući jednog prijatelja, gde je navodno pokušavao da se oslobodi kamere.

Ovaj mladić je optužen za izazivanje udesa, bekstvo sa mesta nesreće i tešku krađu. Popravka kamere i šipke koštaće nekoliko hiljada dolara.

telegraf

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.