Top šest znakova da među vama ima hemije

1. Srećni ste i kad oboje ćutite
Zanimljivi razgovori koji traju satima jasan su pokazatelj da ni vama ni partneru nije dosadno. Ali, kada vam postane prijatno i kad ne izgovarate nijednu jedinu reč, to je već “viši nivo igrice”. Srećni ste što ste zajedno i znate da je taj osećaj obostran.

2. Razumete se
Kad kažete nešto što većina drugih ljudi ne bi odmah shvatila, on zna tačno o čemu pričate. I obrnuto.

3. Dodiri
Jednostavno je: kad vas dotakne neko ko vam se ne sviđa, vi ste toga potpuno svesni i želite da to prestane. Ali, kad vas dotakne neko sa kim osećate “hemiju”, ponekad to možda nećete ni primetiti, jer se taj dodir čini tako prirodnim da nema razloga da vas iznenadi.
Umete li da dekodirate govor njegovog tela?

4. Telepatija
To je onaj osećaj kad samo jednim pogledom, bez reči, možete da shvatite šta partner misli i kad, u skladu sa tim, odreagujete.

5. Vreme brzo prolazi
Samo sa osobom sa kojom imate “hemiju” sati prolaze brzo, i imate utisak da biste s njim mogli da ostanete zauvek... Čim se rastanete, razmišljate o novom susretu, jer ne želite da budete odvojeni od partnera.
Naučite da flertujete!

6. Osećaj da se oduvek znate
“Hemija” ne mora da bude poput groma prilikom prvog susreta, ona može da se razvija tokom vremena. Ali, uglavnom se javlja čim nekoga upoznate. Ako razgovarate sa nekim prvi put, a osećate kao da ga već znate, da - to je “hemija”!

Index.hr

Pogledajte još