Voditeljka Branka Nevistić se udala za milionera!

Naime, novopečeni mladenci su izgovorili sudbonosno „da“ u krugu najbližih prijatelja i rodbine, dok će već u ponedeljak otputovati u Veneciju, gde će upriličiti svadbeno veselje.

Pročitajte i: Voditeljka Branka Nevistić se udaje za tajkuna!

- Branka i njen izabranik ne žele da prave medijsku pompu oko svog venčanja, te skoro da niko nije znao da će oni juče obaviti građansko venčanje. U krugu najbližih prijatelja oni su izgovorili sudbonosno „da“ pred matičarem, a i jedno i drugo su blistali od sreće. Već u nedelju će svoju ljubav krunisati i pred Bogom, a dan nakon crkvenog venčanja oni će otputovati u Veneciju, gde će prirediti gala slavlje - rekao je za naš list izvor blizak voditeljki.

U toku jučerašnjeg dana kontaktirali smo sa mladom, koja je veoma uzbuđeno govorila o svojoj svadbi.

- Jeste, obavili smo građansko venčanje i sve je bilo lepo i sjajno. Ipak, nismo mogli da se venčamo van granica Srbije, tu gde smo rođeni smo i ozvaničili našu vezu. Hvala vam na lepim željama, a ja sam veoma srećna. Ne mogu vam reći gde je crkveno venčanje, jer je to privatna stvar, kao što vam ne mogu reći ni gde ni kada putujemo - izjavila je Branka za „Alo!“
Inače, Branke Nevistić i Branislav Grujić romansu su započeli još 2010. godine, da bi se godinu dana kasnije rastali. Već 2012, ponovo su počeli da se viđaju, a 2013. su započeli zajednički život.

alo

Pogledajte još