Astro: Koji je vaš idealan grad za život?

Za energičnog Ovna najbolji izbor je Las Vegas
Pripadnici ovog znaka imaju snažan takmičarski duh i vode energičan život. Svaki dan traže novo uzbuđenje i mesto koje će zadovoljiti njihove avanturističke potrebe. Zato im najbolje odgovara život u većim gradovima kao što su Las Vegas i Krakov.

Bik želi prestiž, a to mu nudi Los Anđeles
Vođeni novcem i slavom pripadnici ovog znaka vole moć pa će im odgovarati život u mestima koja sa sobom nose i određeni prestiž. Njihov grad iz snova je svakako Los Anđeles, a njihovu glad za dobrom hranom zadovoljiće Palermo i Monte Karlo.

Njujork je dom iz snova za Blizance
Blizanci baš kao i Ovnovi pršte od energije i treba im mesto koje će im svakodnevno nuditi izazove. Pripadnici ovog znaka su znatiželjni i vole da se druže, a sve njihove potrebe najbolje mogu zadovoljiti Njujork i London. Tamo im nikad neće biti dosadno i mogli bi postati važan deo društvene scene.

Rak sanja o Parizu
Pripadnici ovog znaka zaljubljenici su u umetnost, ali pre svega u ljubav. Za njihov istančan ukus najbolji izbor je Pariz koji je dom nekih od najboljih muzeja, galerija i romantičnih kutaka. Osim o francuskoj prestonici sanjaju i o istraživanju Venecije.

Lavu najbolje odgovara Barselona
Moćni, kreativni i teatralni pripadnici ovog znaka ne mogu odoleti lepom vremenu, suncu i plažama. Njihov grad iz snova je Barselona koja osim izležavanja na plaži nudi i bogatu kulturu. Kao svoji na svome Lavovi će se osećati i u Pragu u kojem će do izražaja doći i njihova kreativna strana.

Devica će se najbolje osećati u Berlinu
Device su vredni radnici i više od ičega vole red i rutinu. Perfekcionističkim pripadnicima ovog znaka najbolje će odgovarati nemačka disciplina kakvu pruža Berlin. One vole uređena mesta u kojima vladaju određena pravila pa bi ih put mogao odvesti i u francuski Lion.

Vaga će uživati u lepotama Venecije
Šarmantni i uporni pripadnici ovog znaka u stalnoj su potrazi za životnim balansom pa život u velikim gradovima nije najbolji izbor za njih. Potrebna im je i doza prirode koja će uneti sklad u betonske nastambe velikih gradova pa bi grad po njihovoj meri svakako bio Venecija, ali i Kopenhagen i Lisabon.

Čikago za snažnu Škorpiju
Pripadnici ovog znaka snažni su, uporni i misteriozni i priželjkuju život u gradu koji odražava njihovu ličnost. Njima je potrebno mesto u kojem će se neprestano nešto događati ali i s prekrasnom prirodom. Idealan grad za Škorpiju je Čikago, ali zadovoljiće ga i Nju Orleans.

Strelcu je ceo svet grad iz snova
Slično kao Ovnovi i Blizanci, Strelci su pravi avanturisti. Nijedan grad im ne odgovara u potpunosti zato što ne mogu dugo da se zadrže na jednom mestu. Najviše im odgovara dobre vibracije Rima zbog spoja istorije i modernog stila života. Dobro će im odgovarati i Budimpešta i Napulj.

Jarac se vidi u Meksiko Sitiju
Uporni, ambiciozni i praktični pripadnici ovog znaka vole gradove koji zadovoljavaju njihovu stalnu želju za kulturnim uzdizanjem. Najbolje mesto za njih su Meksiko Siti, Solt Lejk Siti i Oksford zato što obiluju pozorištima, aktivnostima i pružaju mogućnost napretka.

Vodolija sanja od Hong Kongu
Pripadnici ovog znaka puni su originalnih ideja, a njihova kreativnost nadaleko je poznata. Traže mesto za život koje im pruža mogućnost da se još više razviju, neprestane izazove i prilike za upoznavanje različitih kultura. Savršeni gradovi za njih su Hong Kong ili Moskva.

Ribe su slobodu našle u Firenci
Osetljive Ribe nisu stvorene za velike i užurbane gradove. Njima najbolje odgovaraju mirni gradovi bogate istorije u kojima njihova romantična strana može doći do izražaja. Njihov grad iz snova je Firenca, ali njihov slobodni umetnički duh jednako bi se dobro snašao i u Sevilji i Varšavi.

24sata

Pogledajte još