Dodeljene tradicionalne BazArt nagrade

Održan koktel party povodom uspešno završenog jubilarnog "20. Beogradskog Fit Fashion Week-a" u novootvorenom prostoru Magacin 3, na Savskom pristaništu.

Ovom prilikom redakcija časopisa Bazar dodelila je svoje tradicionalne nagrade BazArt za najuspešnije na proteklom "Beogradskom Fit Fashion Week-u". Žiri, koji je oformila redakcija Bazara, u sastavu: Gordana Ćirić Krstić - modni kreator, Dragana Ćosić - novinar Studija B, Andrija Đorđević - predsednik Udruženja manekena Srbije, Tanja Šikić - modni novinar RTS-a i Vlada Savić - modni urednik Bazara, odgledao je sve revije i na osnovu prikazanog kvaliteta proglasio laureate.

Uvodnu reč dao je direktor modnog studija "Klik", Nenad Radujević, koji je podsetio prisutne da je ovo najuspešnija Nedelja mode kod nas, sa 35 revija, 150 manekena, 150 akreditovanih novinara, 25000 posetilaca.... Iskoristivši priliku Nenad je svojim saradnicima - Klik timu u znak zahvalnosti i uspešnosti u poslu dodelio simbolične poklone.

Titulu najbolje manekenke ponela je Nina Krstić. Kada je reč o muškom delu ekipe za najboljeg manekena je proglašen Petar Roganović. Nagrada za najbolju kolekciju pripala je Slobodanu Mihajloviću, dok je za najatraktivniju proglašena revija Bogomira Doringera. Dodeljene su i dve specijalne nagrade: kreatorki Dodi Komad i modnom studiju Klik.

Nakon svečanog proglašenja laureata oficijalno pivo Nedelje mode "Beck's je pozvao prisutne da ostanu na "Fit Fashion Week party-u". Tako su u dobroj atmosferi i prelepom ambijentu đuskali i proslavljali uspešan završetak modne nedelje Ašok Murti, Duška Jovanić, Stefan Kapičić i Miranda Viđak, Ana Pendić, Bata Spasojević, Minja Subota....

Jelena Antonijević

Pogledajte još