Ples sa zvezdama: Pogledajte ko je napustio takmičenje

Lena Bogdanović ispala je iz šoua Ples sa zvezdama. Spektakularni šou je za nju i njenog partnera Mirka Kneževića je završen, i to nakon plesnog duela u kojem su se našli sa Vanesom Šokčić i Vladom Todorovićem, koji su se na veliko iznenađenje žirija našli po treći put u dvoboju.

Prvi su na scenu šoua " Ples sa zvezdama" izašli su Vanesa i Vlada, koji su plesali slou foks, dok su Lena i Mirko odigrali rumbu . Kometari žirija bili su dosta pozitivni, Marija je izjavila kako je Vanesa bila dosta bolja nego sinoć i da joj je kretanje bilo ravnomernije, dok su Lena i Mirko bili malo nervozniji.

Publika u studiju bila je sjajno raspoložena i sve vreme je podržavala dueliste, koji nisu imali ni malo lak zadatak. Nakon pokazanih koreografija došao je i trenutak da sudije saopšte rezultati glasanja.

Četvoročlani žiri odlučio je da večerašnje takmičenje napuštaju Lena Bogdanović i njen partner Mirko Knežević, koji su za svoje učešće u humanitarnom takmičenju dobili nagradu u vrednosti od hiljadu evra. Dobijeni novac Lena je odlučila da pokloni za pomoć ugroženom stanovništvu koje su u katastrofalnim poplavama ostali bez krova nad glavom. Takođe, sav prihod od SMS glasova biće uplaćen na račun Vlade Srbije.

svetplus

Pogledajte još