Tajne seksualnosti: Ovakve žene uvek dobiju muškarca kojeg požele!

Trejsi kaže da postoji šest jednostavnih načina kako da zavedete i osvojite muškarca, a oni nemaju baš nikakve veze sa izgledom.

Postoje neki kvaliteti koji ljude čine atraktivnim, a svode se na ova dva jednostavna pitanja, volite li seks i volite li ljude. Ako su odgovori potvrdni, verovatno ste seksi. Svi mi imamo podsvesni seks-radar koji se uključuje kada smo u društvu privlačnih ljudi. Radar za dobar izgled uključuje se prvi i, zahvaljujući njemu, odmah skeniramo najprivlačniju osobu u društvu. Nakon toga 'uključuje se' radar za suptilnije indikatore nečijeg seksepila i procenjujemo da li je neko vredan naše pažnje ili ne. Ovo je šest najvažnijih pravila zbog kojih neke žene dobijaju baš svu pažnju muškaraca. A ne tiču se izgleda.

Puni ste entuzijazma

Entuzijazam je zarazan. Na nekoga ko je pun života jednostavno morate da reagujete. U društvu takve osobe morate da se osećate dobro i morate da se smejete. Nekada nije ni važna činjenica oko čega ste uzbuđeni, nego način na koji reagujete, strastveno, puno života i euforično. Devojka koja stoji u uglu i ne menja izraz lica, govori monotonim glasom može biti prava lepotica, ali ako nema taj entuzijazam, privlačnost joj drastično pada.

Uz nju se osećaju kao da su jedini u sobi

Žena koja sa zanimanjem sluša šta govorite, koja gleda direktno u oči, uz koju se muškarci osećaju važni i posebni, žena je koja će okupirati njihovu pažnju.

Ponosna je na to što jeste

Žena koja se ne boji da kaže svoje mišljenje čak i kada je suprotno od svih drugih osoba sa kojima je u konverzaciji. Ponekad je pomalo i napadna i nepristojna, ali baš zbog toga šarmantna. S njom nikada nije dosadno. Drži se svojih uverenja i veruje u sebe. Svi se verovatno divimo ljudima koji uzdignute glave vode svoje bitke.

Ne boji se dodira

Nemojte podceniti moć dodira. Osoba koja vas srdačno zagrli dok vas pozdravlja, koja se ne boji da zabrinuto sagovorniku stavi ruku na rame, potapše vas, koja se ne stidi da pokaže male seksi gestove, dug stisak ruke, zagrljaj, nevin poljubac u obraz.

Uz to ne zaboravlja ni na seksi dodire

Senzualan dodir poput nameštanja kose, stiskanja dok vam je hladno ustvari su diskretni pozivi da on pogleda upravo na taj deo tela na koji skreće pažnju. Ako ste hladni, uštogljeni, pretpostaviće da ste distancirani i da vas je teško upoznati i pridobiti.

Svesne su svog tela i znaju da ga pokažu

Što bolje poznajete i cenite svoj izgled, bolje ćete se prezentovati. Ako sedite prekrštenih nogu pogureni na kauču i još ste zagrlili jastučić, šaljete poruku da mislite kako imate previše kilograma ili pokušavate samo prikriti stomačić. S druge strane žena koja se protegne rukama visoko iznad glave, lenjo i polako, šalje poruku kako je ponosna na svoje telo.

Nije preterano našminkana

Žena koju će primetiti nije opsednuta izgledom. Ona pak koja je sva 'namontirana', s potpunim mejkapom, ružem, maskarom, puderom, koja izgleda kao lutka, šalje poruku da je previše opsednuta sobom. Decentna šminka, ali i izgled 'tek sam iz kreveta', opušten prirodan, sanjiv, seksi, nikada neće izaći iz mode.

Izvor: tportal

Pogledajte još