"Gorenje" pomaže Srbiji sa 250.000 evra

0

"Gorenje Grupa" donacijom od 250.000 evra pomaže poplavljenim područjima u Srbiji, BiH i Hrvatskoj. Donirani su aparati, ali i besplatno servisiranje.

Deo budžeta, u iznosu od 1.000 aparata namenjen je za pomoć srpskom stanovništvu kome su ove stravične poplave uništile imovinu. Donacija će biti realizovana u saradnji sa humanitarnim Fondom B92 i Kriznim štabom Ministarstva privrede u saradnji sa državnom agencijom SIEPA.

Kako je saopšteno, kompanija želi da pomogne u lakšem povratku ugroženima u svoje domove, a osim donacije u aparatima, od 28. maja do 21. juna trajaće akcija besplatnog servisiranja „Gorenje“ aparata u poplavljenim područjima Srbije.

Svi građani iz ugroženih delova zemlje mogu da se jave servisu „Gorenje“ na broj telefona 0700 100 700, za intervenciju i sve detalje u vezi sa ovom akcijom. Besplatno servisiranje se finansira iz marketinškog budžeta Gorenja Beograd, kao i donacijama zaposlenih koji su se odrekli dela zarade.

Novac koji preostane nakon donacije aparata iskoristiće se za kupovinu pelena, sredstava za ličnu higijenu i drugih sredstava neophodnih porodicama sa decom.

Izvor: B92

Foto: BETAPHOTO/MUP SRBIJE/AV

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.