Severina policiji prijavila dvojicu muškaraca koji prate nju i njenog sina?

Pevačica Severina Vučković navodno se našla na meti nepoznatih muškaraca koji su pratili nju i njenog sina Aleksandra i koga su fotografisali. Kako prenose hrvatski mediji, muzička zvezda je zajedno sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem ovaj slučaj prijavila policiji.

Prema pisanju sajta 24sata.hr, korpulentni dvojac je danima nervozno šetao po ulici ne skidajući pogled sa Severininog balkona i ulaza u zgradu. Stajali su ležerno naslonjeni na susedovu ogradu i posmatrali sve oko sebe. Pevačicine komšije su se naviknuli na to da im u ulicu neprestano dolaze fotoreporteri i da snimaju Severinu i njenog sina, ali su ova dva muškarca bez vidljivih fotoaparata bila odmah sumnjiva.

(old_image)

Kada se dadilja pojavila na terasi s Aleksandrom, ove dve osobe su odmah su izvadili mobilne telefone iz džepova i počeli su da slikaju i snimanju. Navodno, ova dva muškarca su nosila polo majice i visoka s u oko 190 centimetara.

Otkad je pevačica prijavila muškarce zbog praćenja, sina nikad ne ostavlja samog s dadiljom. S njom je išao i na humanitarni koncert na zagrebački Trg bana Jelačića, gde je Severina pevala za pomoć poplavljenim područijima u Hrvatskoj.

Telegraf.rs/Index.hr/24sata.hr

Pogledajte još