Top 10 znakova da je ona – ona prava!

10. Verujete joj
Žene su sklone da preuveličavaju stvari, da spletkare i svaljuju krivicu na druge. Ali kad shvatite da sadašnjoj devojci možete da poverite najintimnije tajne, uvereni da ih neće prepričati svojim drugaricama, da je osoba na koju možete da se oslonite, to je već druga priča. Šta se događa? Već želite da je upoznate sa svojim roditeljima?

9. Voli i slaže se sa svim vašim prijateljima
Ovo je muškarcima jako važno. Nakon što upozna vaše prijatelje i dopadnu joj se, kao i ona njima, čini vam se da je mukama sa ženama došao kraj. Svesni ste da vam neće praviti problem kada joj kažete da izlazite sa muškim društvom, da idete na utakmicu sa ortacima... Svi problemi koje ste imali u prethodnim vezama više nisu problemi?

8. Sviđa joj se vaša porodica
Ne mršti se i ne prevrće očima dok joj vaš deda priča o posleratnim godinama? Pohvalila je kolače koje je napravila vaša majka? Uživa igrajući se sa decom vašeg brata? Nema tremu na ručku sa vašom familijom, već uživa u ćaskanju sa napornom tetkom i znatiželjnim stricem? I što je još bolje, vama se sviđa njena porodica? To je to!
Pročitajte još i šta se događa u našem telu kad smo zaljubljeni!

7. Zaboravljate na svoje prijatelje
Ranije ste uvek više voleli da se družite sa svojim prijateljima, da odlazite sa njima na letovanje, a otkako se pojavila sadašnja devojka, takvi izlasci vam više nisu preterano privlačni? Radije biste vreme provodili sa njom?

6. Ne razmišljate o bivšim devojkama
Više ne tugujete za bivšom, za onom koja vas je prevarila i ostavila? Nije vam ni na kraj pameti devojka zbog koje su vam svi prijatelji zavideli, a koja vas je brutalno otkačila? Za vas postoji samo jedna na svetu, sadašnja devojka?!

5. Ljutite se kada je drugi ogovaraju
Nije važno radi li se o vašim prijateljima ili o totalno nepoznatim osobama. Ako neko kaže nešto loše protiv nje, odmah se iznervirate?

4. “Hemija”
Nikada u životu niste osetili toliku navalu “hemije”. Predosećate kada će vam poslati poruku i ne grešite u tome? Ne možete da budete u istoj prostoriji sa njom a da niste intimni? O da, to postoji.

3. Pitate se gde je bila do sada
Ona želi da zna sve o vama, i dobro i loše, i uvek vas razume. Ne tera vas da menjate navike, strpljiva je, ne gunđa zbog sitnica... Razmišljate o budućnosti s njom, razmišljate kako će vam izgledati deca i kako je život postao divan otkako se ona pojavila?

2. Želite da joj ugađate svakog dana
Do sad ste naručivali brzu hranu, a najednom dobijate želju da kuvate samo za nju? Stan vam je besprekorno čist i mirišljav, nema razbacanih stvari po podu, jer znate da je to nervira? Promenili ste se?

1. Ne možete da se koncentrišete na druge stvari
Na poslu ste odsutni jer mislite samo na nju. Na predavanjima - još gore. Postajete čudni samom sebi, postajete romantični, želite da non-stop budete sa njom? To je ta ljubav vašeg života. Uživajte!

Macho.hr

Pogledajte još