5 Android aplikacija koje ne smete propustiti

Icebreaker: A Viking Voyage

(old_image)

Puzzle igrica koja je došla da oživi ceo žanr! Pronađite i spasite svoje vikinške prijatelje u preko 100 nivoa genijalne zabave.

Yahoo News Digest

(old_image)

Zanimaju vas vesti iz sveta, a nemate vremena da prolazite kroz hiljade tekstova svaki dan da biste našli bitne vesti? Yahoo News Digest je aplikacija koja će vam servirati najbitnije vesti u lepom pakovanju.

Monument Valley

(old_image)

Ukoliko ste fan Ešerovih crteža onda je ovo igrica za vas. Cilj je da provedete princezu kroz deset nivoa geometrijskog ludila. Cena nekima može da predstavlja problem jer igrica košta 4 dolara što je malo skupo za popodne igranja, ali mnogi će vam reći da je vredno toga.

Abyss Attack

(old_image)

More nije bezbedno u Abyss Attacku. Ova arkadna pucačka igrica će vas zabavljati satima i najbolji deo - besplatna je. Igricu započinjete sa sa jednostavnom podmornicom koja ima slabo naoružanje, skupljanjem novca u igrici kupujete oružje i dodatke za svoju podmornicu i trudite se da dogurate što dalje u ovoj beskrajnoj avanturi.

If This Than That

(old_image)

Servis koji se povezuje sa brojnih aplikacijama poput Gmaila, Twittera, RSS feedova, Evernotea... Oni među vama koji su imali posla sa Pascalom će se lako snaći. Na primer, vi aplikaciji "kažete" ako slikam kamericom, onda sve slike idu na Google Drive - i aplikacija će to automatski raditi dok ne promenite naredbu.

T.D.

Pogledajte još