(VIDEO) Vujošević nakon davljenja: Igrači znaju zašto trpe neke stvari

Duško Vujošević i Bogdan Bogdanović su bili akteri jednog od dva incidenta u Hali sportova, ali na konferenciji za medije posle meča sa FMP-om, strateg Partizana pokušao je da objasni šta ga je navelo da, mimo svih rezona, uhvati reprezentativca Srbije za gušu. Potom ga i pošalje u svlačionicu.

“Ušao je u veliku nervozu i dobio tehničku grešku, ali, pogledajte njegovu četvrtu i petu ličnu! I pored toga ne sme da pravi tehničku. Takođe, za igrače ne postoji publika dok traje utakmica, a on je imao komunikaciju za tribina, pokazao je prstom. Zato je poslat u svlačionicu četiri sekunde pre kraja i nije bio na slavlju. Ja prema svojim igračima imam roditeljski odnos. Oni znaju zašto trpe neke stvari. Bogdanović je jako talentovan igrač koji je pre mog povratka bio 13. i 12. igrač u Partizanu. Ovo što je postigao jeste od momenta kada sam ja došao, zahvaljujući svom radu i talentu, ali i mom prisustvu. Ovo je stara pruska škola”
, objasnio je Vujošević, a prenosi Sportski žurnal.

U meču u kome je isključen njegov kolega s aklupe FMP-a Milan Gurović, trofejni trener crno-belih je ponovo bio nezadovoljan arbitražom. Zbog čega najavljuje radiklane poteze.

“Sudije dođu sa instrukcijom da na svaku reakciju sviraju tehničku, uplašeni da njihova dalja karijara I sudbina u košarci zavisi od toga kako će kažnjavati igrače Partizana. Plašim se da me ne kazne i što sam smršao, mada bi 'oni' navijači mogli da promene pesmu u "svinjo mršava". Pravi se atmosfera gde mora da se ćuti, niko ne sme da pisne. Sad postoji ideja da se ekipe povuku iz Јадранске lige i vrate u domaće takmičenje. U ovo! Ovako vođeno, sa ovakvim suđenjem!? Da li zbog ovoga da napustimo ABA ligu. Ako se ovako nastavi razmišljamo da napustimo ovu ligu, sa svim konsekvencama po Partizan, pojedinačno i za košarku”,
zaključio je Vujošević.

Izvor: Press Online

Pogledajte još